Wallix

Oplossing voor toegang en privilegesbeheer

Wallix

Nieuwe digitale toepassingen (werken op afstand, migratie naar de cloud, aangesloten objecten) leiden tot een paradigmaverschuiving.

De veiligheidsperimeter van het bedrijf bestaat niet meer. Gebruikers, of het nu mensen of machines zijn, hebben overal toegang tot bedrijfsgegevens en - systemen. Naarmate werknemers, leveranciers en partners meer en meer gegevens raadplegen en delen, blijft het aantal kwetsbaarheden en risico's toenemen. Maar hoe kunnen bedrijven zichtbaarheid en controle krijgen over al hun toegang? Hoe kan hun aanvalsoppervlak worden verkleind?

De uitdaging is om bedrijven de flexibiliteit en interoperabiliteit te bieden die ze nodig hebben om hun bedrijf te ontwikkelen, zonder ze bloot te stellen aan nieuwe cyberrisico's die kunnen leiden tot bedrijfsstoringen, het lekken van gegevens, uitval van infrastructuur, verlies van toegang tot klantenbestanden, enz.

Hoe werkt het?

Hackers maken systematisch gebruik van bevoorrechte accounts om te infiltreren en zich te verspreiden binnen informatiesystemen. Het WALLIX PAM4ALL bastion is een innovatieve PAM oplossing die de toegang tot kritieke infrastructuur beheert en beveiligt. Dit bastion, dat zich aanpast aan de fasen van uw digitale transformatie, kan snel worden ingezet in uw on-premises infrastructuur en/of in uw private of publieke cloud.

Wallix

Meer weten? Download hier de vergelijking met andere producten:

  1. Meer Informatie over Wallix (PDF)
  2. Handleiding voor toegangsbeveiliging (PDF)


Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wallix
Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Bel ons: +31(0) 10 7171772
of
Wilt u liever teruggebeld worden?