Maritiem

Altijd en overal online
Maritiem

Maritiem

Maritiem

SL2A Marine Services

Op zoek naar betrouwbaar en stabiel internet op zee, in de Haven of voor de Binnenvaart?

Met onze oplossingen ben je altijd en overal online. Wij zorgen voor een stabiele en actieve verbinding, altijd. Met de 4G / 5G oplossingen van SL2A-Marine maak je altijd gebruik van het netwerk dat het meest stabiel is.

Door gebruik te maken van de beste routers maak je altijd gebruik van de meest optimale verbinding, zowel kwa stabiliteit en ook kwa kosten. Onze SD-WAN oplossingen combineren beide connecties (Vsat en mobile). Door actief te load balancen tussen de verbindingen zoeken de routers actief naar de snelste en goedkoopste internetverbinding die beschikbaar is. Zodra de Mobile verbinding binnen bereik is wordt er automatisch geen gebruik meer gemaakt van Vsat, maar schakelt de router over naar 3G / 4G of zelfs 5G.

Deze oplossing bespaart u ontzettend veel kosten, omdat er binnen het bereik van 3G/4G/5G geen gebruik meer wordt gemaakt van Vsat.

Door gebruik te maken van hoogwaardige antennes zorgen wij ervoor dat je zelfs ver van de kust nog een goede 4G/3G-connectie hebt.

Welke diensten bieden we aan:

  • Connectiviteit (Lte, 3G, 4G en 5G)
  • WiFi oplossingen aan boord (Client / Crew)
  • Vsat oplossingen
  • Installatie services (Wereldwijd)
  • Beheer en Management
  • Service en Onderhoud

SL2A-Marine Services biedt oplossingen voor:

Offshore
Offshore
Harbour
Harbour
Shipping
Shipping
Yachting
Yachting

Benieuwd naar hoe we je kunnen voorzien van de beste oplossing? Neem contact op voor een vrijblijvend advies, we helpen je graag!

Contact opnemen
Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Bel ons: +31(0) 10 7171772
of
Wilt u liever teruggebeld worden?