Datamanagement

Maatwerkoplossingen voor uw organisatie

Onze Oplossingen

SL2A-ICT is gespecialiseerd in de installatie en complete implementatie van SAN en NAS omgevingen. Naast storage centralisatie en virtualisatie houden onze specialisten zich bezig met het inrichten van Backup en Archiverings oplossingen.

Door een goede samenwerking met A-merk fabrikanten en partners in de storage-industrie hebben wij de mogelijkheid met u mee te denken over de nieuwste en beste technologie├źn.

Onze storage consultants beschikken over een uitstekende kennis en certificeringen om u zo bij alle vraagstukken bij te staan, en samen tot de beste oplossing te komen. Hierdoor kunnen wij voor u de best mogelijke oplossing opleveren, afgestemd op uw behoefte.

Performance Storage

Veel bedrijven en instanties groeien enorm in hun databehoefte. We zien dan ook vaak dat hier continu toevoegingen komen om hun storage behoefte aan te vullen. Belangrijke details voor een omgeving die past bij de organisatie worden hierbij vaak over het hoofd gezien. De omgeving blijft groeien zonder dat dat vaak nodig is. Door de storagebehoefte daadwerkelijk te schalen kunnen de specialisten van SL2A-ICT u helpen met het juist classificeren van uw data, en zo samen met u de juiste storage omgeving realiseren die voor u overzichtelijk is en makkelijk te beheren, in een oogopslag duidelijkheid in uw storagebehoefte.

Wilt u een storage infrastructuur die naadloos aansluit op uw behoefte? En hierdoor een werkelijke waarde toevoegt aan uw IT omgeving? De specialisten van SL2A-ICT staan voor u klaar om samen met u een storage concept te ontwikkelen die voor uw onderneming een aantal grote voordelen opleveren:

  • Hoge beschikbaarheid.
  • De juiste beveiliging van uw gegevens.
  • Overzichtelijk, waardoor makkelijker te beheren.
  • Aanzienlijke verlaging van TCO.
  • Een omgeving afgestemd op de organisatie.

Backup & Restore

Door de steeds toenemende hoeveelheid data wordt het opslaan van goede backups een steeds groter aandachtspunt. De controle op data is steeds moeilijker te realiseren waardoor de restores vaak niet compleet zijn. SL2A-ICT heeft door het gebruik van een aantal goede backupoplossingen altijd een passende oplossing, zodat uw onderneming verzekerd is van een complete backup.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Bel ons: +31(0) 10 7171772
of
Wilt u liever teruggebeld worden?