Vulnerability management

Kwetsbaarheden in uw netwerk snel traceren en oplossen

Vulnerability Management van SL2A-ICT BV

Organisaties hebben vrijwel elke dag met nieuwe kwetsbaarheden te maken. Dit zorgt voor risico's binnen het netwerk en in de gehele organisatie. Het is complex en tijdrovend de complete omgeving, inclusief elk apparaat zelfstandig, continu te monitoren. De Network Vulnerability Scanner van SL2A-ICT BV doet dat voor u en brengt kwetsbaarheden in kaart en verhelpt ze.

Onze Network Vulnerability Scanner is een kant en klare oplossing voor het vinden en verhelpen van kwetsbaarheden. Op die manier kunt u cyberbedreigingen van uw Cloud-omgeving identificeren en beveiligingsrisico’s rapporteren. Bovendien voldoet u aan de geldende richtlijnen, zoals de ISO 27001, NEN7510 (zorg) en BIO (overheid). Een bijkomend voordeel is dat de scanner ook schaduw-IT (onzichtbare IT-middelen) in kaart brengt. Dit biedt u een compleet beeld van potentiële kwetsbaarheden en risico’s in een centraal Cloud Dashboard. Bovendien kunnen kritieke beveiligingslekken snel gedicht worden, voordat cybercriminelen er misbruik van maken.

Waakzaamheid en weerbaarheid

Kwetsbaarheden ontstaan binnen en buiten het netwerk. Systemen en applicaties die intern of via partners met uw bedrijfsnetwerk verbonden zijn, vormen potentiële risico’s. Zeker omdat cybercriminelen elke kans om binnen te dringen, benutten. Om dat te voorkomen, is extra waakzaamheid en maximale compliance vereist. In de praktijk blijft de weerbaarheid tegen cybercriminaliteit echter een uitdaging.

Het is voor organisaties lastig en complex om alle aspecten van informatiebeveiliging volledig te overzien en te beheersen. Dit vereist een juiste inschatting van risico’s, het neutraliseren van bedreigingen en het waarborgen van compliance. SL2A-ICT BV ondersteunt u met effectief Vulnerability Management.

Ook als Managed Service

SL2A-ICT BV biedt Vulnerability Management met meer dan alleen software. Onze complete Managed Service combineert hoogwaardige technologie met kennis en inzichten van Security Experts. Zo bent u 24x7 en wereldwijd beschermd tegen de nieuwste cyberbedreigingen.

De voordelen van Vulnerability Management met SL2A-ICT BV

  • Optimaal overzicht - Onze Network Vulnerability Scanner brengt alle systemen, hardware en applicaties van uw Cloud-omgeving volledig in kaart in een Cloud-dashboard.
  • Gestroomlijnd beheer – De efficiënte beheer-workflow waarborgt dat risico’s niet over het hoofd worden gezien. Naast traceren met frequente scans, volgt een response op maat.
  • Risicorapportage – Complete rapportage met actuele en historische data over de bedrijfsbrede beveiligingssituatie.
  • Kostenbesparingen - Vulnerability Management vermindert de beveiligings- en beheerkosten omdat u deze activiteiten uitbesteedt. Verder zijn preventieve maatregelen minder kostbaar dan herstel na incidenten. Op die manier is de continuïteit van uw bedrijfsactiviteiten gegarandeerd.
  • Ook als Managed Service - SL2A-ICT BV biedt Vulnerability Management met meer dan alleen software. Onze complete Managed Service combineert hoogwaardige technologie met kennis en inzichten van Cloud Security Experts. Zo bent u 24x7 en wereldwijd beschermd tegen de nieuwste cyberbedreigingen.

Meer informatie?

Wilt u weten hoe u uw IT-omgeving optimaal beschermt tegen kwetsbaarheden en andere beveiligingsrisico’s met onze Network Vulnerability Scanner? Neem dan contact op met ons op.

Securityhive
Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Bel ons: +31(0) 10 7171772
of
Wilt u liever teruggebeld worden?