Trustifi

Mail beveiliging van het hoogste niveau
Trustifi

Trustifi

Trustifi

Je kunt niet beschermen wat je niet beveiligt. Bedrijven kunnen het zich niet langer veroorloven om niet-versleutelde e-mailberichten met gevoelige informatie te verzenden. E-mailbeveiliging voor bedrijven is niet meer weg te denken Maar als het encryptie proces lastig is voor de afzender of de ontvanger,wordt dit vaak nog niet gedaan.

De geavanceerde encryptie van Trustifi zorgt ervoor dat uw e-mailcorrespondentie altijd privé en veilig blijft, terwijl het ongelooflijk eenvoudig is om te verzenden, ontvangen en openen. Dankzij de tools van Trustifi biedt een klik op een knop uw bedrijf bescherming, tracking en gecertificeerde bezorging bij elke verzonden e-mail. 100% volgens de geldende regels GDPR.

Als er persoonlijke en/of vertrouwelijke informatie in een e-mail staat, wordt deze automatisch veilig verzonden, de gebruiker merkt hier helemaal niets van. Trustifi beschermt organisaties ook tegen spam, malware en geavanceerde BEC-fraude. Phishing-schema's worden steeds moeilijker te detecteren en de schade voor een bedrijf kan flink oplopen.

E-mailbeveiliging onze grootste zorg.

Meer weten? Download hier de vergelijking met andere producten:

  1. ADVANCED E-MAIL THREAT PROTECTION (PDF)
  2. EMAIL SECURITY COMPARISON (PDF)
  3. WHITE PAPER (PDF)


Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wallix
Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Bel ons: +31(0) 10 7171772
of
Wilt u liever teruggebeld worden?