Diensten

Wat wij voor u kunnen betekenen

Netwerken

Door een goede samenwerking met verschillende vendors, kan SL2A-ICT u ook bijstaan bij het ontwerp, installatie en/of uitbreiding van uw WAN/LAN Netwerk. Vaak wordt een netwerk door uitbreidingen en aanpassingen voor u als klant erg onoverzichtelijk, er is geen zicht meer op de kosten, maar vooral belangrijk op de risico's. Wat betekent dit voor uw Continuïteit?

De specialisten van SL2A-ICT kunnen uw huidige netwerk weer volledig in kaart brengen, en zo een stuk rust en zekerheid creëren.

Onze netwerkdiensten:

  • Ontwerp & Configuratie
  • Advies & Onderhoud
  • Snelheid & Security
  • Streaming oplossingen
  • IP Telefonie & Camera's
  • Wireless omgevingen

Roll out services

De uitrol van nieuwe systemen brengt altijd een aantal uitdagingen met zich mee. In een kort tijdbestek zorgen dat de nieuwe systemen volledig operationeel zijn, en uw medewerkers weer aan de slag kunnen. SL2A-ICT kan u ondersteunen met de uitrol van nieuwe systemen.

Doordat SL2A-ICT beschikt over een team van goed opgeleide en gemotiveerde engineers kunnen we de migratie snel en soepel laten verlopen. Door het project slim te plannen en te sturen door ervaren projectmanagers heeft u hier verder geen omkijken naar.

Advies & Beheer

Uw automatiserings afdeling komt kennis of capaciteit tekort? Specifieke kennis van een product of dienst is vaak lastig te beheren voor de IT afdeling. Laat de specialisten van SL2A-ICT uw ondersteunen op het gebied van advies of beheer van uw lastige vraagstukken. Hierdoor ben u gegarandeerd van de juiste kennis en kunde op de juiste plek.

Kennis en kunde waarneer u het nodig heeft, flexibel en snel geregeld bij SL2A-ICT.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Bel ons: +31(0) 10 7171772
of
Wilt u liever teruggebeld worden?