logo
logo
U bevindt zich hier

Diensten

Netwerken

Door een goede samenwerking met verschillende vendors, kan SL2A-ICT u ook bijstaan bij het ontwerp, installatie en/of uitbreiding van uw WAN/LAN Netwerk. Vaak wordt een netwerk door uitbreidingen en aanpassingen voor u als klant erg onoverzichtelijk, er is geen zicht meer op de kosten, maar vooral belangrijk op de risico's. Wat betekent dit voor uw Continuïteit?

De specialisten van SL2A-ICT kunnen uw huidige netwerk weer volledig in kaart brengen, en zo een stuk rust en zekerheid creëren.

Onze netwerkdiensten:

• Ontwerp & Configuratie
• Advies & Onderhoud
• Snelheid & Security
• Streaming oplossingen
• IP Telefonie & Camera's
• Wireless omgevingen

Rack & Stack Diensten

Hoeveel tijd zou je kunnen bespraren als uw nieuwe systemen volledig operationeel opgeleverd worden? Wij kunnen uw nieuw gekochte omgeving volledig operationeel opleveren, hieronder vallen alle diensten zoals assembleren, inbouwen van componenten ,installatie in het nieuwe of bestaande rack en natuurlijk de volledige bekabeling.

Wij zorgen dat alle benodige hardware bij u op lokatie wordt afgeleverd, de engineers van SL2A-ICT nemen u de volledige configuratie en installatie klus uit handen zodat u de tijd heeft om te testen en de nieuwe omgeving toe te voegen aan uw bestaande omgeving.

Roll out services

De uitrol van nieuwe systemen brengt altijd een aantal uitdagingen met zich mee. In een kort tijdbestek zorgen dat de nieuwe systemen volledig operationeel zijn, en uw medewerkers weer aan de slag kunnen. SL2A-ICT kan u ondersteunen met de uitrol van nieuwe systemen.

Doordat SL2A-ICT beschikt over een team van goed opgeleide en gemotiveerde engineers kunnen we de migratie snel en soepel laten verlopen. Door het project slim te plannen en te sturen door ervaren projectmanagers heeft u hier verder geen omkijken naar.

Waar kan SL2A-ICT u mee van dienst zijn:

• Uitrol werkzaamheden
• Image loading / installatie
• Assent tagging
• DOA testen
• Afvoer oude Hardware
Data vernietiging oude hardware

Advies & Beheer

Uw automatiserings afdeling komt kennis of capaciteit tekort? Specifieke kennis van een product of dienst is vaak lastig te beheren voor de IT afdeling. Laat de specialisten van SL2A-ICT uw ondersteunen op het gebeid van advies of beheer van uw lastige vraagstukken. Hierdoor ben u gegarandeerd van de juiste kennis en kunde op de juiste plek.

Kennis en kunde waarneer u het nodig heeft, flexibel en snel geregeld bij SL2A-ICT.

I/O Virtualization

Netwerken krijgen een steeds grotere belasting op het gebied van I/O verkeer. Door de groei van opslag, en de grote mate van virtualistatie ontstaat een andere uitdaging.. Snelheid en verwerking van I/O verkeer op de Switches. Om hierin verbetering te brengen zijn hier een aantal slimme oplossingen voor bedacht.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons voor een afspraak.

Datacenter Diensten

Het verhuizen van datacenter is een vaak ingerijpende en complexe operatie. Het vergt een goede voorbereiding en projectsturing. Door de ervaring die SL2A-ICT opgedaan heeft met het verhuizen van datacenters kunnen wij u hierbij een grote zorg uit handen nemen. De projectleiders van SL2A-ICT regelen alle zaken samen met u zodat de daadwerkelijke overgang soepel en met zo min mogelijk downtijd verloopt. Door de jarenlange ervaring van onze engineers bent u verzekerd van een hoge kwaliteit en een zorgeloze verhuizing.