Printen & Scannen

Hoge kwaliteit prints en scans, in alle oplages

Zorgeloos Printen

SL2A-ICT levert een totaal oplossing voor managed Printing. Onze diensten op basis van A-merk printers bespaart u de vaak grote investering. Wij leveren uw printers en benodigdheden volledig naar behoefte. Voor u als klant betekent dit dat u vooraf geen investering hoeft te doen, u betaalt per maand, of per afdruk zoals met u afgesproken.

Na het sluiten van het SLA managed printing zorgt SL2A-ICT voor levering & installatie op locatie. Ook over het onderhoud hoeft u zich geen zorgen meer te maken, SL2A-ICT onderhoud het gehele printer park. Langdurige verstoringen van uw printer(s) behoren hiermee tot het verleden, want ook bij een calamiteit staan wij binnen de afgesproken window bij u op de stoep voor reparatie of vervanging van de defecte printer.

De voordelen voor u op een rijtje:

  • Volledig inzicht in de gemaakte kosten.
  • Betalen per afdruk, of per maand, dus geen grote investering meer.
  • Volledig inzicht in de gemaakte kosten.
  • Geen dure reparaties meer, alles is all in!
  • Onderhoudswerkzaamheden worden kosteloos uitgevoerd
  • Snelheid bij het leveren van Supplies

U bent vrij om te kiezen welk merk of type printer het moet worden, SL2A-ICT levert deze dienst Multi-Vendor, dit betekent dat wij van ieder A-merk de printer naar keuze kunnen leveren.

De contractmogelijkheden zijn zeer uitgebreid, van een paar maanden tot een paar jaar, bijna alles is mogelijk.

Secure Printing

Regelmatig verschijnt in het nieuws dat bedrijven hackbaar zijn via leks in printers. Door het printen met een aangepast bestand is het mogelijk printers te hacken en te infiltreren bij bedrijven. Wat zou er bijvoorbeeld gebeuren als het leasecontract van een printerpark afloopt en er worden nieuwe multifunctionals geplaatst? De gevoelige bedrijfsinformatie (alle documenten die zijn gescand, geprint, gemaild en gefaxed op de desbetreffende MFP) blijft achter op de harde schijf.

Met de Secure oplossing van SL2A behoren bovenstaande problemen tot het verleden. De specialisten van SL2A-ICT kunnen u voorzien van een volledige scan obv veiligheid en fraudegevoeligheid. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak

Cost Control

Bent u op de hoogte van de verbruikskosten van uw printerpark? Welke printers draaien boven hun capaciteit? Welke printers worden bijna niet gebruikt? Wat kost eigenlijk een printafdruk? Wat gebeurd er tijdens onderhoud? Stel u zelf eens de vraag: Hoeveel betaal ik nu echt voor mijn printerpark.

U wilt een helder overzicht van wat u printerpark nu echt kost en hoe u de kosten in de hand kunt houden, SL2A kan u hierin helpen. Onze Cost Control oplossingen dragen bij aan kostenreductie, verbetering van bedrijfsprocessen voor kosteneffectievere workflows, productiviteitsverbetering en heeft tevens directe invloed op het milieu.

Onderhoud

Onderhoud op printers is vaak kostbaar, maar helaas noodzakelijk voor de continuiteit van uw printerpark. Het belangrijkste bij het uitvoeren van onderhoud is de wetenschap waarneer het moet gebeuren. Door het Smart onderhoud van SL2A heeft u hier geen omkijken meer naar. Onderhoud waarneer het nodig is, niets meer en niets minder.

Onze specialisten staan voor u klaar om onderhoud uit te voeren zodat u verzekerd bent van een up to date printerpark.

Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u verder kunnen informeren over de mogelijkheden.

Contact opnemen
Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Bel ons: +31(0) 10 7171772
of
Wilt u liever teruggebeld worden?