Security

Cybersecurity risico's aanpakken met SL2A-ICT BV

Cybersecurity risico’s aanpakken met SL2A-ICT BV

Het aantal kwetsbaarheden in de IT-omgeving neemt toe. In 2021 werden er wekelijks 446 bedrijven getroffen door een cyberaanval in Nederland. Aangezien deze cyberaanvallen steeds complexer en gerichter worden, is proactief reageren belangrijker dan ooit. Omdat het bijna onmogelijk is om als organisatie zelf dagelijks alles te controleren, zijn er oplossingen beschikbaar die je op eenvoudige wijze kunnen ontzorgen. Klanten van SL2A-ICT BV profiteren van deze diensten om het bedrijf hiertegen te beschermen.

Inzicht en grip met Vulnerability Management

Door een fout in de hardware of software van een bedrijf kan er een kwetsbaarheid in een systeem zitten. Door deze kwetsbaarheid wordt het systeem blootgesteld aan risico’s, waardoor er misbruik van gemaakt kan worden. Dankzij Vulnerability Management worden kwetsbaarheden in het netwerk gedetecteerd en wordt er een plan gemaakt hoe de zwakke plek verkleind kan worden om zo de dreiging op een cyberaanval te verminderen.

Lees verder

Een alarm met Honeypots

In de ICT-wereld worden Honeypots gebruikt om hackers en virusmakers te lokken. Dit gebeurt door met opzet een kwetsbaar systeem te plaatsen in een netwerk met interessante informatie voor cybercriminelen. Er is geen reden voor legitieme gebruikers om toegang te krijgen tot de Honeypot, waardoor iedere poging tot communicatie als vijandig wordt beschouwd. Honeypots geven bedrijven tijdig een waarschuwing wanneer een hacker gedetecteerd wordt, waardoor de aanvaller geen kans krijgt om toegang te krijgen tot de gegevens.

Lees verder

Trustifi Mail beveiliging van het hoogste niveau!

Je kunt niet beschermen wat je niet beveiligt. Bedrijven kunnen het zich niet langer veroorloven om niet-versleutelde e-mailberichten met gevoelige informatie te verzenden. E-mailbeveiliging voor bedrijven is niet meer weg te denken Maar als het encryptie proces lastig is voor de afzender of de ontvanger, wordt dit vaak nog niet gedaan.

Lees verder

Veilige toegang tot cloud en interne services

SL2A-ICT BV levert samen met Soliton Systems IT Security oplossingen voor de beveiliging van bedrijfsgegevens en de bedrijfsnetwerkinfrastructuur. Soliton systems ondersteunt organisaties met hun dagelijkse beveiligingsuitdagingen, waaronder authenticatie, veilig browsen, mobiel toestelbeheer, endpoint protection, cyber en netwerk security.

Lees verder

Wallix Oplossing voor toegang en privilegesbeheer!

Hackers maken systematisch gebruik van bevoorrechte accounts om te infiltreren en zich te verspreiden binnen informatiesystemen. Het WALLIX PAM4ALL bastion is een innovatieve PAM oplossing die de toegang tot kritieke infrastructuur beheert en beveiligt. Dit bastion, dat zich aanpast aan de fasen van uw digitale transformatie, kan snel worden ingezet in uw on-premises infrastructuur en/of in uw private of publieke cloud.

Lees verder

Zscaler, maker van het Zero Trust Exchange-platform

SL2A-ICT BV en Zscaler. Zscaler, maker van het Zero Trust Exchange-platform, gebruikt de grootste secure cloud ter wereld om zakendoen en het navigeren door veranderingen eenvoudiger, sneller en productiever te maken. Het zero trust platform van Zscaler beschermt klanten tegen cyberaanvallen en gegevensverlies, zodat gebruikers veilig zijn.

Lees verder
Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Bel ons: +31(0) 10 7171772
of
Wilt u liever teruggebeld worden?