Security

Voorkom datalekken en -misbruik

Beveiliging (cyber security)

Beveiliging van gegevens wordt steeds belangrijker, zeker in een tijdperk waar bijna 90% online geregeld wordt. Internet is niet meer weg te denken, en is voor veel bedrijven erg belangrijk. Maar hoe wordt dat nu allemaal beveiligd? SL2A-ICT bied een aantal unieke oplossingen voor het beveiligen van uw systemen, intellectuele eigendommen en uw data. Het behouden van data binnen uw eigen organisatie is van enorm belang.

Het lekken van data komt in een digitale wereld steeds vaker voor. Vaak onbewust doordat een medewerker niet op de hoogte is van de beveiliging op zijn/haar systeem.

Ook gebeurt het regelmatig dat gevoelige gegevens in verkeerde handen komen, door het verlies of diefstal van bijvoorbeeld een USB stick, notebook of telefoon.

Cybercriminelen zoeken voordurend naar zwakheden in bedrijfsnetwerken. Zodra er ergens een opening in de netwerk security wordt gevonden worden deze bedrijven gehackt, en verdwijnen deze gevoelige gegevens. Deze worden vervolgens doorverkocht aan andere cyber criminelen, of belanden op het Dark Web.

SL2A-ICT heeft een aantal toonaangevende oplossingen voor het beveiligen van uw netwerk, waardoor de kans op een datalek zeer klein wordt.

Repknight

Hoe kom je erachter dat er een datalek is of is geweest? BreachAlert van Repknight spoort uw gelekte gevens op door continu het Dark Web te monitoren. Met de GDPR verordening, ingevoerd in 2018 is het van enorm belang een dergelijk lek meteen op te sporen, en te voorkomen dat er iets met de gegevens gedaan kan worden.

Repknight

BreachAlert monitort het Dark Web naar de behoefte van uw organisatie, denk hierbij aan het montoren van de volgende gegevens:

 • Domeinnamen
 • Email adressen
 • Gegevens van medewerkers
 • Login gegevens
 • Klantgegevens
 • Product & Merknamen
 • IP adressen
 • Bankgegevens (IBAN, Creditcard e.d.)

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies.

Trustifi

Je kunt niet beschermen wat je niet beveiligt. Bedrijven kunnen het zich niet langer veroorloven om niet-versleutelde e-mailberichten met gevoelige informatie te verzenden. E-mailbeveiliging voor bedrijven is niet meer weg te denken. Maar als het encryptie proces lastig is voor de afzender of de ontvanger, wordt dit vaak nog niet gedaan.

Trustify

De geavanceerde encryptie van Trustifi zorgt ervoor dat uw e-mailcorrespondentie altijd privé en veilig blijft, terwijl het ongelooflijk eenvoudig is om te verzenden, ontvangen en openen. Dankzij de tools van Trustifi biedt een klik op een knop uw bedrijf bescherming, tracking en gecertificeerde bezorging bij elke verzonden e-mail. 100% volgens de geldende regels GDPR.

Als er persoonlijke en/of vertrouwelijke informatie in een e-mail staat, wordt deze automatisch veilig verzonden, de gebruiker merkt hier helemaal niets van. Trustifi beschermt organisaties ook tegen spam, malware en geavanceerde BEC-fraude. Phishing-schema's worden steeds moeilijker te detecteren en de schade voor een bedrijf kan flink oplopen.

E-mailbeveiliging onze grootste zorg.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Soliton

Soliton Systems levert IT Security oplossingen voor de beveiliging van bedrijfsgegevens en de bedrijfsnetwerkinfrastructuur. Soliton systems ondersteunt organisaties met hun dagelijkse beveiligingsuitdagingen, waaronder authenticatie, veilig browsen, mobiel toestelbeheer, endpoint protection, cyber en netwerk security.

Repknight
 • Veilige toegang tot cloud en interne services
 • Gegevensbescherming en authenticatie op alle platforms
 • Beveiligde en betrouwbare infrastructuurdiensten
 • Centrale logging binnen de IT-infrastructuur
 • Secure WiFi
Soliton NetAttest EPS

Uitgebreid all-in-one-verificatieapparaat. Digitale certificaten op alle platforms gebruiken zorgen voor een veilige bedrijfs- en publieke netwerk omgeving. Het fungeert ook als een toegewijde certificeringsinstantie (CA) om certificaten te maken en te beheren. De NetAttest EPS ondersteunt dagelijks beheer in certificaat uitgifte en vervaldatum.

Soliton NetAttest EPS-Ap

NetAttest EPS-ap biedt eenvoudig en veilige implementatie en installatie van apparaat of gebruiker certificaten met een uniforme inschrijvingsprocedure. Soliton Secure Key Manager maakt het gebruikers gemakkelijk om een apparaat of gebruikerscertificaat te verkrijgen.

Soliton LapOne

Detecteert en blokkeert onbevoegde apparaten die verbinding maken met een bedrijfsnetwerk ( WiFi) zonder de complexiteit van Network Access Control (NAC).

Soliton DME Secure Container

Een App om beveiligde mobiele toegang te activeren naar alle Enterprise IT-systemen.

Soliton G/On

Een USB-token dat werknemers, aannemers of partners zeer veilige toegang biedt tot RDP, Citrix of webapplicaties van bijv thuis pc's zonder de noodzaak van een VPN.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de producten en diensten van Soliton.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Bel ons: +31(0) 10 7171772
of
Wilt u liever teruggebeld worden?