Cloud Services

Veilig en eenvoudig werken op iedere locatie

Cloud diensten

Met een cloud oplossing van SL2A-ICT kunnen uw medewerkers eenvoudig werken vanaf iedere locatie. Het enige dat hiervoor nodig is op de werklokatie is een goede en stabiele internet verbinding. Alle collegas kunnen op een snelle en veilige manier bij hun documenten en / of applicaties.

Met de huidige internet verbindingen en snelheid hiervan zal de cloud hetzelfde functioneren als een lokale data, applicatie of server omgeving. De cloud is altijd en overal online.

Een belangrijk voordeel van weken is een cloud omgeving is dat grote investeringen in infrastuctuur tot het verleden horen. Pay as you go, er wordt dus alleen betaald voor wat er afgenomen wordt, hierdoor is er een helder inzicht in de maandelijkse / jaarlijkse kosten.

Voordelen van werken in de cloud:

  • Lagere investeringskosten
  • Duidelijk inzicht in de kosten voor IT
  • Alleen betalen voor wat er werkelijk gebruikt wordt
  • Altijd en overal online
  • Security, backups en onderhoud inbegrepen
  • Flexibel

Office 365

Microsoft Office 365 is een verzameling van internetdiensten, bedoeld voor bedrijven, thuisgebruik en het onderwijs. Deze internetdiensten worden deels aangeboden als online diensten, deels als applicaties op desktop PC, tablet en telefoon en als combinatie van beide. De applicaties op desktop / PC is vergelijkbaar met het kantoorpakket Microsoft Office met het verschil dat men via Office 365 altijd de beschikking heeft over de meest recente versie.

Het aanbod van internetdiensten is gebaseerd op bestaande software van Microsoft. In plaats van deze software op computers van of bij de betreffende organisatie te installeren, maakt Office 365 gebruik van servers die door Microsoft geïnstalleerd en beheerd worden. Office 365 valt in de categorie SaaS en is een typisch voorbeeld van cloud computing. Hierdoor draait Office 365 als online dienst op elk platform dat internet ondersteunt.

Hybride oplossingen

Uw onderneming is nog niet klaar om alle IT gerelateerde zaken in een cloud omgeving onder te brengen. Wellicht is de Hybride oplossing dan voor u passend. De hybride oplossing koppelt uw lokale IT omgeving, met clooud diensten die u zelf bepaalt. Voor een hybride cloud-oplossing moet wel eerst goed worden bepaald welke onderdelen naar de cloud worden gemigreerd en welke binnen de eigen organisatie blijven.

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden om door middel van een cloud dienst te werken. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Bel ons: +31(0) 10 7171772
of
Wilt u liever teruggebeld worden?