Ruimte reservering

Diensten

Ruimte reservering

Ruimte reservering

Een belangrijke vergadering, meeting of presentatie? Of heb je tijdelijk een eigen werkplek nodig? Dan is het fijn als er een ruimte voor je vrij is in het bedrijfspand. Met één van onze ruimtereserveringssystemen zoals Joan en Evoko of Humly, reserveer je heel snel en eenvoudig jouw vergaderruimte. Zet jouw afspraak vast in de agenda. Zo ziet iedereen direct wie er zit en wanneer de ruimte bezet is.

Reserveringssysteem Evoko

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van Evoko. Reserveer een ruimte of jouw werkplek op afstand. En ben je op kantoor? Ook dan is deze touch display oplossing onmisbaar. Naast reserveringen, geef je via het display ook heel eenvoudig aan wanneer er defecte apparatuur aanwezig is in de ruimte. En deze informatie check je ook eenvoudig via de app. Met de app is het ook mogelijk een QR code of NFC chip bij de ruimte te scannen. Zo zie je heel snel de beschikbaarheid en extra informatie. Is de ruime die jij wil reserveren bezet? Dan krijg je automatisch advies voor een goed alternatief.

Evoko example

Reserveringssysteem Humly

Ontdek de perfecte mogelijkheden met de ruimte oplossingen van Humly. Het display laat duidelijk zien of de ruimte beschikbaar is, of dat deze bezet is. Ook voorziet de oplossing prima in het vinden van ruimtes voor de medewerkers, ze zien in een oogopslag alle ruimtes die op dat moment beschikbaar zijn. De displays zijn ook nog een een mooie toevoeging aan het moderne kantoor.

Humly example

Reserveringssysteem Joan

Door online een werkplek te reserveren, stelt ieder bedrijf, organisatie of school haar studenten en medewerkers in staat vooraf een werkplek te boeken. Dit voorkomt onnodige zoektochten naar een werkplek, een overbemensing van een pand en het onnodig reizen van medewerkers en studenten in de hoop dat er een werkplek beschikbaar is. Via de JOAN app reserveer je gemakkelijk via je eigen mobiel een werkplek.

Joan example

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Bel ons: +31(0) 10 7171772
of
Wilt u liever teruggebeld worden?