Soliton

Soliton

Wallix

SL2A-ICT BV levert samen met Soliton Systems IT Security oplossingen voor de beveiliging van bedrijfsgegevens en de bedrijfsnetwerkinfrastructuur. Soliton systems ondersteunt organisaties met hun dagelijkse beveiligingsuitdagingen, waaronder authenticatie, veilig browsen, mobiel toestelbeheer, endpoint protection, cyber en netwerk security.

  • Veilige toegang tot cloud en interne services
  • Gegevensbescherming en authenticatie op alle platforms
  • Beveiligde en betrouwbare infrastructuurdiensten
  • Centrale logging binnen de IT-infrastructuur.
  • Secure WiFiSoliton NetAttest EPS

Uitgebreid all-in-one-verificatieapparaat. Digitale certificaten op alle platforms gebruiken zorgen voor een veilige bedrijfs- en publieke netwerk omgeving. Het fungeert ook als een toegewijde certificeringsinstantie (CA) om certificaten te maken en te beheren. De NetAttest EPS ondersteunt dagelijks beheer in certificaat uitgifte en vervaldatum.

Soliton NetAttest EPS-Ap

NetAttest EPS-ap biedt eenvoudig en veilige implementatie en installatie van apparaat of gebruiker certificaten met een uniforme inschrijvingsprocedure. Soliton Secure Key Manager maakt het gebruikers gemakkelijk om een apparaat of gebruikerscertificaat te verkrijgen.

Soliton LapOne

Detecteert en blokkeert onbevoegde apparaten die verbinding maken met een bedrijfsnetwerk ( WiFi) zonder de complexiteit van Network Access Control (NAC).

Soliton DME Secure Container

Een App om beveiligde mobiele toegang te activeren naar alle Enterprise IT-systemen.

Soliton G/On

Een USB-token dat werknemers, aannemers of partners zeer veilige toegang biedt tot RDP, Citrix of webapplicaties van bijv thuis pc's zonder de noodzaak van een VPN.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de producten en diensten van Soliton.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Bel ons: +31(0) 10 7171772
of
Wilt u liever teruggebeld worden?