Honeypot

Altijd direct op de hoogte van hackpogingen op uw netwerk

Honeypot van SL2A-ICT BV

Organisaties worden continu geconfronteerd met hackpogingen. Helaas ontdekken bedrijven dan ook regelmatig een hack of datalek. Gemiddeld hebben hackers 297 dagen vrij spel voor ze ontdekt worden. Met onze Honeypot bent u snel op de hoogte van een hack of datalek. Zo kunt u direct passende actie ondernemen.

De impact van een aanval gaat verder dan financiële schade. Een hack schaadt het vertrouwen van medewerkers, klanten en relaties. Daarom investeren veel bedrijven in hun digitale veiligheid. Maar ook zij weten vaak niet of er momenteel een hacker aanwezig op het netwerk is. Honeypot van SL2A-ICT BV helpt u hackpogingen of malware in een vroeg stadium te detecteren en potentiële risico’s snel te beheersen.

Hoe werkt onze Honeypot?

Onze Honeypot is een VM die zich voordoet als een legitiem apparaat in uw netwerk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een AD-server, database of netwerkcomponent (zie Figuur 1). We stellen de Honeypot zo in dat deze naadloos aansluit op uw IT-omgeving. Uw medewerkers merken er in de operatie niets van. De Honeypot detecteert aanvallen of malware automatisch. In dat geval krijgt u direct een melding via e-mail, Microsoft Teams, Slack en/of SMS. Zo kunt u, eventueel in overleg met ons, de juiste maatregelen treffen en schade voorkomen.Honeypot

Figuur 1: Hoe werkt een Honeypot


Download de Flyer (PDF)

Meer informatie?

Wilt u weten hoe u uw netwerkverkeer op de voet kan volgen en altijd op de hoogte zijn van hackpogingen of een datalek? Neem dan contact op met ons op.

Securityhive
Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Bel ons: +31(0) 10 7171772
of
Wilt u liever teruggebeld worden?