logo
logo
U bevindt zich hier

KiKabeer-actie

Kika

SL2A-ICT voor KiKa
SL2A-ICT voor KiKa, van 15 oktober tot en met 15 december 2014 ontvang je bij SL2A-ICT bij iedere bestelling een KiKabeer. Ook de medewerkers van SL2A-ICT hebben de wens om het genezingspercentage van kinderen met kanker aanzienlijk te vergroten, helaas is het nog steeds zo dat 25% het niet redt! Dit moet veranderen!

Hoe werkt de Actie
Het is heel simpel, bij iedere bestelling die SL2A-ICT ontvangt, klein of groot, ontvangt u als klant 1 KiKabeer. We hebben ze allemaal, dus probeer alle KiKaberen compleet te krijgen. Het kost u niets extra. Hoe meer bestellingen we ontvangen, hoe meer KiKaberen we weg kunnen geven, allemaal voor 1 doel “Steun de strijd tegen kinderkanker”.

Over KiKa
KiKa betaalt onderzoeken naar kinderkanker om er zo voor te zorgen dat er nog meer kinderen beter kunnen worden. Want we willen niet dat drie van de vier kinderen met kanker genezen, Nee, we willen dat ze allemaal genezen! En dat er geen nare bijwerkingen van de medicijnen zullen zijn.

Door betere behandelingen en verzorging worden er gelukkig steeds meer kinderen beter van kanker. Maar er zijn helaas ook ‘de late effecten’ van de ziekte en behandeling. Dit betekent dat door de zware medicijnen en behandelingen ook goede cellen in het lichaam kapot zijn gemaakt. Dit kan nare gevolgen hebben, zoals slecht zien, slecht horen, leerproblemen, slecht groeien of onvruchtbaarheid (dat je geen kinderen kunt krijgen). Ook hier wordt onderzoek naar gedaan.

De officiële naam van KiKa is Stichting Kinderen Kankervrij. De afkorting en de naam die we meestal gebruiken is KiKa. Kort en krachtig.
KiKa staat voor Kinderen Kankervrij, dat is ons doel.
Ons logo bestaat uit de naam KiKa en twee kinderhandjes. Waarom twee kinderhandjes? Omdat we dit allemaal voor de kinderen doen. De kleuren zijn oranje en paars, dit zijn ook onze huiskleuren.
De mascotte van KiKa  is de KiKabeer. Deze staat symbool voor steun en liefde voor kinderen in moeilijke tijden

Kika

Steun KiKa
KiKa heeft als doelstelling 95% genezing voor kinderen met kanker in 2025 en daar hebben ze alle hulp hard bij nodig.

Word donateur, steun KiKa éénmalig of kom in actie voor KiKa. Want de strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen.

Kijk op www.kika.nl

Namens de kinderen bedankt voor je steun!