logo
logo
U bevindt zich hier

Hosted services

Onze Cloud diensten

SL2A-ICT biedt haar klanten een breed scala aan cloud services, of u nu kiest voor een on-site of off-site oplossing. Wij kunnen u ook op het gebied van Hosted diensten adviseren en voorzien van de voor u juiste oplossing.

Al onze cloud diensten worden geleverd door middel van een Service Level Agreement. In de SLA wordt simpelweg weergegeven wat de afspraken zijn en is een borging van meetbare afspraken. Hiermee heeft u een "polis" waarvoor u volledig verzekerd bent van een stabiele, veilige maar vooral beschikbare omgeving. Belangrijke zaken hierin zijn: Veiligheid, Schaalbaarheid, en Beschikbaarheid en worden door SL2A-ICT volledig ingevuld.

SL2A kan u ondersteunen met de volgende cloud oplossingen.

Office 356

Microsoft Office 365 is een verzameling van internetdiensten, bedoeld voor bedrijven, thuisgebruik en het onderwijs. Deze internetdiensten worden deels aangeboden als online diensten, deels als applicaties op desktop PC, tablet en telefoon en als combinatie van beide. De applicaties op desktop / PC is vergelijkbaar met het kantoorpakket Microsoft Office met het verschil dat men via Office 365 altijd de beschikking heeft over de meest recente versie.

Het aanbod van internetdiensten is gebaseerd op bestaande software van Microsoft. In plaats van deze software op computers van of bij de betreffende organisatie te installeren, maakt Office 365 gebruik van servers die door Microsoft geïnstalleerd en beheerd worden. Office 365 valt in de categorie SaaS en is een typisch voorbeeld van cloud computing. Hierdoor draait Office 365 als online dienst op elk platform dat internet ondersteunt.

Hybride oplossingen

Uw onderneming is nog niet klaar om alle IT gerelateerde zaken in een cloud omgeving onder te brengen. Wellicht is de Hybride oplossing dan voor u passend. De hybride oplossing koppelt uw lokale IT omgeving, met clooud diensten die u zelf beplaalt. Voor een hybride cloud-oplossing moet wel eerst goed worden bepaald welke onderdelen naar de cloud worden gemigreerd en welke binnen de eigen organisatie blijven

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 Onderstaand wat uitleg betreffende onze diensten.

Infrastructure as a service (IaaS)

IaaS is een infrastructuur die u virtueel wordt aangeboden. De hardware waaronder servers, netwerkapparatuur en de werkstations zijn eigendom van de serviceprovider. De afnemer betaalt alleen voor hetgeen daadwerkelijk gebruikt wordt.

Platform as a service (PaaS)

PaaS biedt een aantal diensten bovenop de infrastructuur welke het SaaS-aanbieders mogelijk maakt hun toepassingen op een gestructureerde en geïntegreerde wijze aan te bieden.

Software as a service (SaaS)

SaaS, ook wel eens Software on Demand genoemd, is software die als een online dienst wordt aangeboden. De klant hoeft de software niet aan te schaffen, maar sluit bijvoorbeeld een contract per maand per gebruiker, eventueel in combinatie met andere parameters. De SaaS-aanbieder zorgt voor installatie, onderhoud en beheer. De gebruiker benadert de software over het internet bij de SaaS-aanbieder.

Storage as a service (STaaS)

STaaS is een unieke private cloud oplossing die het u mogelijk maakt om af te nemen wat u gebruikt. U houdt het overzicht, en kan waar nodig bijschakelen. Uw data veilig opgeslagen in een omgeving die volledig redundant is uitgevoerd, en altijd te benaderen is.

Backup as a service (BaaS)

BaaS is online backup dienst die zorgt voor een veilige opslag van uw bestanden en belangrijke data. Wij slaan uw backups veilig op in het datacenter, waardoor u overal en altijd toegang tot uw backups. Kortom, een veilige en praktische oplossing.

Desktop as a service (DaaS)

DaaS stelt u in de mogelijkheid online te werken via uw eigen desktop en alle voor u benodigde applicaties. Deze worden door SL2A-ICT volledig beheerd en functioneel gehouden. uw organisatie merkt daar in de praktijk niets van: u logt in en gebruikt de software zoals u gewend bent op uw desktop.

Vragen? Neem contact op met onze verkoopafdeling.