logo
logo
U bevindt zich hier

Hardware services

Hardware services

SL2A-ICT levert onafhankelijk onderhoud op alle nieuwe en bestaande A-merk hardware. Dit doen wij door middel van SLA overeenkomsten. Onze SLA overeenkomsten kunnen in alle vormen afgesloten worden met variabele looptijden en servicelevels.

Uiteraard zijn deze service level agreements te alle tijde om te zetten naar een hoger of lager servicelevel en heeft u als klant de vrijheid tussentijds apparatuur te wijzigen, geheel afgestemd op de behoefte van u als klant.

Via onze servicedesk kunt u op ieder gewenst tijdstip een storing aanmelden (24x7). Die door deskundige engineers binnen het afgesproken servicelevel opgelost worden. SL2A-ICT levert deze SLA overeenkomsten op de volgende apparatuur:

• (Netwerk-) Servers & Blades
• Tape devices & Storage
• Netwerk & Switches
• Desktops & Notebooks en Tablets
• Printers & Scanners

Wilt u meer informatie over Hardware Services, neem dan contact op met onze verkoopafdeling, wij vertellen u graag welke mogelijkheden er zijn voor uw omgeving.

Onderhoud

Firmware out of date? Andere issues? Uiteraard kunt u ook zonder overeenkomsten terecht bij SL2A-ICT. Voor alle vormen van onderhoud aan uw netwerkapparatuur kunnen wij u van dienst zijn. Onze specialisten staan voor u klaar om ad-hoc onderhoud uit te voeren zodat u verzekerd bent van een up to date infrastructuur.

Meer weten over onderhoud? Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Ondersteuning

Tijdelijke capaciteit nodig? Op zoek naar een specialist, of ondersteuning bij moeilijke vraagstukken? Ook hier kan SLA-ICT u van dienst zijn. Door een groot netwerk aan specialisten te hebben opgebouwd kan SL2A-ICT u ondersteunen bij het invullen van bijvoorbeeld migratietrajecten, of nieuwe hardware configuraties. Maar ook voor (Datacenter) verhuizingen en Roll Out trajecten bent u bij SL2A-ICT aan het juiste adres. Benieuwd naar wat we nog meer voor u kunnen betekenen? Bekijk het hier.

 

Download onze service overeenkomsten voor:

Desktops, notebooks en tablets
Mobiele apparaten
Netwerken en switches
Printers en scanners
Servers en blades
Tapes en storage